Over Pedicure Médique

Introductie

Sinds 13 augustus 2012 werk ik als gediplomeerd ProVoet pedicure en sinds 18 maart 2013 als gediplomeerd medisch pedicure een door het HBA erkend branche vakdiploma in en rond Bergen op Zoom.

Al de leden van ProVoet zijn verplicht om het door de branche erkend vakdiploma te hebben. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten vakkundig behandeld worden. U kunt voor een behandeling bij mij in de praktijk komen.

Pedicure Médique komt in principe niet aan huis.

Waarom is een goede voetverzorging zo belangrijk?

Er zijn vele redenen te bedenken om aandacht aan uw voeten te besteden. Misschien is de belangrijkste reden wel dat u uw gezondheid serieus moet nemen.

Mijn slogan is ; " Zorg goed voor uw voeten; zij zorgen uw leven lang voor u ! ". Waar zouden we komen zonder onze voeten ? Het zou zeker aangenaam zijn als u kunt gaan en staan waar u wenst zonder pijnlijke voeten te hebben; laat ze daarom goed verzorgen.

Mijn streven is dat iedereen met perfect behandelde voeten mijn praktijk verlaat.

Met welke producten werk ik?

De voetverzorgingsproducten die ik verkoop in de praktijk zijn professionele voet behandelingsproducten, Hypogeen en Samen Werkende Pedicures.

Door het behalen van mijn branche erkend vakdiploma medisch pedicure ben ik in staat mensen met probleemvoeten te behandelen. Ik acht het van zeer groot belang dat mensen met probleemvoeten ook de goede behandeling krijgen waar ze recht op hebben. Ik geef uw voeten de verzorging en de aandacht die ze verdienen... en tegen zeer gunstige tarieven.

Kadobonnen

Wij bieden kadobonnen aan voor een bepaald bedrag of voor een complete behandeling. Neem hierover met ons contact op.

Diploma's en certificaten:

Ook is de medisch pedicure verplicht om jaarlijks bijscholing te volgen.

AVG

Het AVG privacybeleid kan opgevraagd worden in de praktijk.

BTW nummer

NL001297374B82